În data de 17 martie 2022, Bella Italia vă așteaptă cu un nou eveniment care va sărbători un moment deosebit: deschiderea oficială a noului concept Bella Italia Brăila.

Pentru a sărbători cum se cuvine, am pregătit pentru public și lansarea celei de-a treia Stagiuni de Evenimente Artistice, marca restaurantului nostru.  
Conceptul a luat naștere în plină pandemie,  în 26 iunie 2020. La dorința publicului de a participa la astfel de experiențe unice, am adunat cei mai prestigioși artiști locali și zonali. Alături de ei, ne dorim să formăm un hub cultural de manifestare artistică. Restaurantul Bella Italia Brăila va fi mereu un spațiu deschis pentru astfel de evenimente!

Detalii despre eveniment

Prima parte a serii în debutul noii Stagiuni de Evenimente Artistice Permanente Bella Italia va fi  despre prezentarea conceptului și specificului restaurantului nostru italian. Ulterior, în data de 17 martie 2022, de la ora 19:30,  vă vom încânta cu Canzonetta unei nopți de primăvară. Acest moment face parte dintr-un concept original care prezintă 4 soliști ai Operei Române din București și ai Filarmonicii George Enescu din București, alături de binecunoscuta și îndrăgita actriță Anca Sigartău. Recunoscuta doamnă a teatrului românesc se va prezenta într-o ipostază inedită: cea de muzician. Iată soliștii care vă vor încânta: Maria Mădălina Constantin– soprană, Iordache Basalic – bariton, Liviu Indricau – tenor și Alin Horia Manzat– bas.

O sărbătoare a muzicii și bunei dispoziții la Bella Italia Brăila

Programul va cuprinde cele mai celebre cantonete, interpretate într-un mod original, în formule de duo, trio și cvartet. În plus, muzicienii ne vor surprinde cu câteva celebre piese vocale de pe alte meridiane.

Caracterul de excelență al evenimentului este subliniat de aceasta alăturare de stele ale Operei și minunata Anca Sigartău. Repertoriul binecunoscut pentru publicul larg și formula originală  vor transforma seara într-o sărbătoare generală pentru dragii noștri brăileni. Promiteți să cântați alături de distinșii noștri muzicieni, da? 

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru data de 17 martie 2022, ora 19:30, vă așteptăm la sărbătoarea muzicii, a spiritului și a bunei dispoziții. Vor veghea la cote înalte două valori de bază: bucuria și comunicarea în toate formele sale!
Vă așteptăm cu un puternic sentiment de datorie împlinită față de comunitatea brăileană pe care o prețuim pentru o reușită enormă: nașterea brandului național Bella Italia, de astăzi în „haine noi”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *