Despre

Franciza Bella Italia

Despre franciză

Franciza Bella Italia

FRANCIZĂ 100% ROMÂNEASCĂ

Bella Italia îți pune la dispoziție expertiza de peste 20 de ani în în afaceri, cu o echipă de specialiști din domeniul restaurante și pizzerii.
Prin rețeaua proprie de franciză la nivel național, vindem peste un milion de pizza pe an în peste 30 de locații din țară.

De ce franciza Bella Italia?

În plus față de calitatea produselor pe care le comercializăm, iată beneficiile principale care ne recomandă în fața altor francize:

30+

Francize deschise

18

Luni recuperarea investiției

15%

Profitabilitate

20+

Ani de experiență

Concepte franciză

Am dezvoltat 3 concepte principale de franciză, adaptate la spațiu, suprafață și zona în care vrei să-ți începi afacerea.

Descoperă care e conceptul potrivit pentru tine:

Model de business de succes

Vei beneficia de o strategie și un plan de business de succes, susținute prin coaching și cunoștințe avansate în domeniu.

Reprezentare teritorială

Îți vei putea desfășura activitatea de franciză Bella Italia într-o locație aleasă de tine, în funcție de teritoriul disponibil.

Sistem de promovare personalizat

Te susținem în realizarea strategiei de marketing și în folosirea instrumentelor digitale. Astfel, vei evita lupta cu bugetele imense ale agențiilor mari.

Brand puternic recunoscut național

Îți vei construi afacerea cu susținerea brandului Bella Italia România. Astfel, vei atrage o varietate de clienți care vor fi cu siguranță mulțumiți de savoarea și deliciosul gust italian.

Fii parte a familiei Bella Italia

Pentru a putea stabili o întâlnire sau pentru a discuta mai multe detalii, folosește formularul de aplicație alăturat.

Descarcă prezentarea francizei Bella Italia

Descarcă prezentarea francizei Bella Italia