Școala
Bella Italia

Franciza Bella Italia

Școala Bella Italia

Franciza Bella Italia

Excelență În Industria Ospitalității

Industria ospitalității este un sector al economiei naționale aflat în plină dezvoltare. România are nevoie de personal competent, capabil să facă față cerințelor actuale.

În acest context, Franciza Pizzeria Bella Italia din Brăila a fondat în anul 2008 Școala „Bella Italia” – Școala Națională de Excelență în Industria Ospitalității, un centru de inițiere și formare profesională pentru domeniul HoReCa.

Ne bucurăm că putem împărtăși din experiența profesională cu noi cursanți care doresc să exceleze în acest domeniu!

275048950_7190626827676402_1428002912983104959_n2

100+

Bucătari profesioniști

20+

Experiență

2 mil.

Clienți satisfăcuți

Cursuri și servicii

Curs Bucătar

Cursul de calificare pentru bucatar isi propune sa dezvolte abilitati de baza necesare sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale consumatorilor.

Curs Ospătar-Chelner

Participantii la cursurile de ospatar vor dobandi competente fundamentale, competente generale, dar si competente specifice acestei meserii.

Curs Barman

Cursul de formare pentru barman isi propune pregatirea unui profesionist flexibil, capabil de a desfasura cu eficienta si competenta toate activitatile legate de serviciul de sala in interiorul restaurantelor si al serviciului de bar in cadrul structurilor hoteliere.

Curs Recepționer

În orice hotel, „inima” este reprezentată de Recepţie. Recepţia este percepută ca fiind biroul front-office şi este responsabilă de primirea clienţilor, de informarea acestora, îndeplineşte funcţia de comunicare cu clienţii.

Curs Cameristă

Cursul de formare pentru ocupatia camerista organizat de Scoala Bella Italia se adreseaza tuturor persoanelor intesesate de a obtine o calificare de camerista hotel in vederea ocuparii unui astfel de loc de munca.

Curs Cofetar

Cursul de formare pentru Cofetar se adreseaza celor care doresc sa urmeze o profesie in domeniu, acelor persoane care pe langa pasiune doresc sa isi formeze o baza de pregatire solida, constanta.

Curs Relații Clienți

Curs „ABILITĂŢI CHEIE ÎN RELAŢIA CU CLIENŢII”

Curs Vânzare Eficientă

Curs „VÂNZARE EFICIENTĂ”

Curs Maestru Artă Culinară

Şcoală de Maestru în Artă Culinară CURS DE PERFECŢIONARE cu Maestru în Artă Culinară – PETRIŞOR TĂNASE

Curs Bucătar Șef/Specialist

Cursul de Bucatar Sef / Specialist (vegetarian / dietetician) isi propune in analizarea si determinarea structurii si volumului productiei de preparate culinare si in coordonarea activitatii de dotare tehnologica a bucatariei.

Curs Micii Bucătari

Programa se va baza pe un meniu sanatos conceput de Mihaela Bilic – medic nutritionist, autoarea cartii de nutritie: SANATATEA ARE GUST”, precum si de catre lectori prestigiosi ai Scolii Bella Italia.

Curs Somelier

Cursul isi propune dezvoltarea competentelor specifice unui somelier: identificarea elementelor de enologie, tehnici de decantare si servire, tehnica depozitarii si pastrarii vinurilor, tehnici de asociere a vinurilor cu preparatele culinare etc.

Curs Personal Restaurant și Resort de 4* și 5*

Curs de perfecţionare profesională, susţinut în limba ROMÂNĂ sau ENGLEZĂ PERSONAL RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5*

Curs Personal Horeca

Curs de specializare profesională, susţinut în limba ENGLEZĂ PERSONAL HORECA PENTRU HOTELURI, RESORTURI ŞI VAPOARE DE CROAZIERĂ.

Fă pasul cu noi!

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.