Școala
Bella Italia

Franciza Bella Italia

Școala Bella Italia

Franciza Bella Italia

Excelență În Industria Ospitalității

Industria ospitalității este un sector al economiei naționale aflat în plină dezvoltare. România are nevoie de personal competent, capabil să facă față cerințelor actuale.

În acest context, Franciza Pizzeria Bella Italia din Brăila a fondat în anul 2008 Școala „Bella Italia” – Școala Națională de Excelență în Industria Ospitalității, un centru de inițiere și formare profesională pentru domeniul HoReCa.

Ne bucurăm că putem împărtăși din experiența profesională cu noi cursanți care doresc să exceleze în acest domeniu!

275048950_7190626827676402_1428002912983104959_n2

100+

Bucătari profesioniști

20+

Experiență

2 mil.

Clienți satisfăcuți

Cursuri și servicii

Curs Bucătar

Cursul de calificare pentru bucătar își propune să dezvolte abilități de bază necesare să satisfacă inclusiv gusturile exigente ale consumatorilor.

Curs Ospătar-Chelner

Participanții la cursurile de ospătar vor dobândi competențe fundamentale, competențe generale, dar și competențe specifice acestei meserii.​

Curs Barman

Cursul de formare pentru barman își propune pregătirea unui profesionist flexibil, capabil de a desfășura cu eficiență și competență toate activitățile legate de serviciul de sală în interiorul restaurantelor și al serviciului de bar în cadrul structurilor hoteliere.

Curs Recepționer

În orice hotel, „inima” este reprezentată de Recepţie. Recepţia este percepută ca fiind biroul front-office şi este responsabilă de primirea clienţilor, de informarea acestora, îndeplineşte funcţia de comunicare cu clienţii.

Curs Cameristă

Cursul de formare pentru ocupația camerista organizat de Școala Bella Italia se adresează tuturor persoanelor intesesate de a obține o calificare de cameristă hotel în vederea ocupării unui astfel de loc de muncă.

Curs Cofetar

Cursul de formare pentru Cofetar se adresează celor care doresc să urmeze o profesie în domeniu, acelor persoane care pe lângă pasiune doresc să își formeze o bază de pregătire solidă, constantă.

Curs Relații Clienți

Curs „ABILITĂŢI CHEIE ÎN RELAŢIA CU CLIENŢII”

Curs Vânzare Eficientă

Curs „VÂNZARE EFICIENTĂ”

Curs Maestru Artă Culinară

Şcoală de Maestru în Artă Culinară CURS DE PERFECŢIONARE cu Maestru în Artă Culinară – PETRIŞOR TĂNASE

Curs Bucătar Șef/Specialist

Cursul de Bucătar Șef / Specialist (vegetarian / dietetician) își propune în analizarea și determinarea structurii și volumului producției de preparate culinare și în coordonarea activității de dotare tehnologică a bucătăriei.

Curs Micii Bucătari

Programa se va baza pe un meniu sănătos conceput de Mihaela Bilic – medic nutriționist, autoarea cărții de nutriție: SĂNĂTATEA ARE GUST”, precum și de către lectori prestigioși ai Școlii Bella Italia.

Curs Somelier

Cursul își propune dezvoltarea competențelor specifice unui somelier: identificarea elementelor de enologie, tehnici de decantare și servire, tehnica depozitării și păstrării vinurilor, tehnici de asociere a vinurilor cu preparatele culinare etc.

Curs Personal Restaurant și Resort de 4* și 5*

Curs de perfecţionare profesională, susţinut în limba ROMÂNĂ sau ENGLEZĂ PERSONAL RESTAURANT HOTEL ŞI RESORT DE 4* ŞI 5*

Curs Personal Horeca

Curs de specializare profesională, susţinut în limba ENGLEZĂ PERSONAL HORECA PENTRU HOTELURI, RESORTURI ŞI VAPOARE DE CROAZIERĂ.

Fă pasul cu noi!

Îți vom răspunde în timp util.