Vineri, 25 februarie 2022, Brăila Culturală a mai dobândit un spațiu de manifestare artistic: primitorul, cochetul și binecunoscutul Restaurant Bella Italia din Brăila. Acesta a îmbrăcat „haine” noi, moderne, rafinate și primitoare pentru a întâmpina publicul, ca de fiecare dată, într-o atmosferă caldă, ospitalieră și prietenoasă!

Conceptul Bella Italia, creat în 1999, a fost încă de la început un spațiu și un „motor” de proiecte culturale pentru Brăila Culturală. Fie că e vorba de proiecte proprii sau despre cele sponsorizate, Bella Italia a fost un susținător permanent al celor mai interesante evenimente culturale.

Încă din plină pandemie, patronatul firmei a creat și propus, împreună cu regizorul Lucian Sabados, o stagiune estivală. Aceasta a fost continuată până în vara anului 2021 și a avut loc de două ori pe lună, în perioada 10 iunie – 23 septembrie. Au fost invitați artiști de renume din zona muzicii, a teatrului, a dansului și a modei pentru a crea momente artistice de mare popularitate. Evenimentele s-au pretat tuturor gusturilor și vârstelor, indiferent de categoria socio-profesională.

Restaurantul Bella Italia Brăila, spațiul ideal pentru artă și cultură

Cele două terase descoperite, împreună cu spațiul indoor, s-au transformat în adevărate săli de spectacole. Mai mult, locul a fost ocupat de audiență numeroasă și entuziastă. Din 25 februarie, redeschiderea Restaurantului Bella Italia Brăila s-a petrecut într-o complet nouă abordare arhitectonică și ambientală. Noul ambient propune o premieră istorică pentru Brăila: o stagiune permanentă de evenimente artistice pentru iubitorii de cultură, entertainment și gastronomie rafinată.

Cele două terase descoperite, împreună cu spațiul indoor, s-au transformat în adevărate săli de spectacole.

Așadar, echipa Bella Italia Brăila așteaptă musafiri la evenimentele sale de două ori pe lună, în zilele de joi. Publicul se poate deja aștepta la spectacole de teatru, poezie, stand up, one man/woman show, dans modern, dansuri de societate, operă, operetă, music hall, jazz, blues, folk, pop, rock, etno, gale de modă, lansări de carte și de cd-uri. Toate aceste manifestări vor găsi o gazdă generoasă și primitoare. Ne-am dotat cu sonorizare și lumini de scenă de ultimă generație, astfel evenimentele artistice să fie la cel mai înalt nivel de profesionalism!

Seara de 25 februarie va rămâne cu siguranță în memoria multor brăileni. Nu vom uita curând maratonul muzical excepțional susținut de cele mai reprezentative trupe și muzicieni brăileni din zona pop, rock, jazz și folk. Aproape 4 ore de muzică au primit răspunsul de recunoștință al comunității. De aceea, ne uităm cu încredere la un viitor parteneriat asumat cu acești muzicieni pentru a crea un real hub cultural. Restaurantul Bella Italia Brăila își dorește să fie platforma de lansare și consacrare a muzicienilor și artiștilor din zona Brăilei, dar și din regiunea de sud-est a țării.

Maratonul muzical de excepție

Mulțumim tuturor artiștilor care au prezentat programul serii de 25 februarie cu toată dedicarea și pasiunea:

Următorul eveniment găzduit de Bella Italia Brăila

Debutul propriu -zis al Stagiunii permanente denumite, mai nou, Bella Italia Art Show va avea loc joi, 17 martie 2022, cu un recital excepțional numit Canzonetta unei nopți de primăvară.

Acest eveniment îi va avea ca invitați pe patru prim soliști ai Operei Române din București, împreună cu binecunoscuta și îndrăgita actriță Anca Sigartău. Vom reveni în curând cu detalii.

Sunteți pregătiți să continuăm Maratonul Artei și al Bunei Dispoziții?
Vă așteptăm cu mare drag la restaurantul Bella Italia din Brăila!

Cuvinte-cheie: Restaurantul Bella Italia Brăila, Bella Italia, eveniment, artă, cultură
Metadescriere: Restaurantul Bella Italia Brăila găzduiește o stagiune permanentă de evenimente artistice pentru toți iubitorii de artă, cultură și gastronomie rafinată.