20 de ani: Bella Italia Romania – o afacere de succes!

Au trecut 20 de ani! In tot acest timp afacerea noastra a evoluat continuu si asta nu pentru ca asa s-a intamplat ci pentru ca echipa noastra a muncit zi de zi pentru ca sa ne indeplinim obiectivele: sa oferim un loc prietenos, modern, cu personal profesionist, unde se pot servi specialitati culinare deosebite!

Experienta a venit cu munca asidua depusa, si astfel, la 20 de ani de la inceputul acestei afaceri, aceasta ne-a permis sa evoluam : Franciza Bella-Italia este in plina dezvoltare cu o reteta probata si cu rezultate extraordinare!

Echipa noastra de management este antrenata sa faca fata noilor provocari aparute in piata economica romaneasca competitiva!

La noi gasiti o reteta a succesului, oameni extraordinari dedicati in munca lor, atmosfera prietenoasa si arta culinara!

Am sarbatorit cu echipa Bella-Italia acest eveniment deosebit din „viata” firmei noastre: 20 de ani de munca, impliniri, cercetari!

Am devenit experti in ceea ce facem asa ca am inceput sa ii invatam si pe altii cum se face: Scoala Bella-Italia si Franciza Bella-Italia o dovedesc cu prisos!

Va invitam si pe dumneavoastra in marea echipa BELLA-ITALIA FRANCIZA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *