În ziua de azi, conceptul de franciză a devenit sinonim cu o oportunitate de afacere solidă și un mod sigur de a intra pe piața antreprenorială. Cu un model de afacere deja testat și susținut de un brand puternic, francizele sunt tot mai căutate de cei care doresc să își înceapă propria afacere. Și în România, interesul pentru francize a crescut semnificativ în ultimii ani, cu tot mai mulți antreprenori aspiranți care văd această modalitate ca o cale accesibilă de a-și realiza visul de a deveni proprietari de afaceri.

Un eveniment important care aduce în prim-plan lumea francizelor în România este Conferința „Francize la Raft”. Aceasta va avea loc la Romexpo și reprezintă un moment de întâlnire și dialog între cei interesați de francize și experții din domeniu. Printre brandurile de succes care vor fi prezente la această conferință, Bella Italia iese în evidență ca un exemplu de franciză cu o experiență vastă în domeniul restaurantelor și pizzeriilor.

Cu peste 20 de ani de experiență în industrie, Bella Italia se remarcă prin calitatea produselor sale și serviciile impecabile. Această franciză își pune la dispoziție o echipă de specialiști, gata să îndrume viitorii antreprenori către succesul în domeniul restaurantelor și pizzeriilor.

Principalul avantaj al francizei Bella Italia constă în adaptabilitatea sa la nevoile și resursele antreprenorului. Compania oferă trei concepte principale de franciză, toate ajustabile în funcție de spațiu, suprafață și zona în care se dorește deschiderea afacerii. Astfel, fie că doriți să investiți într-un restaurant de lux, o pizzerie cu servire rapidă sau o locație de tip Drive – Thru, Bella Italia are soluții personalizate pentru fiecare.

Un moment important în cadrul Conferinței „Francize la Raft” este prezentarea făcută de fondatorul francizei Bella Italia, Iulian Zamfir. Acesta face parte din prima generație de antreprenori din România, care a pus bazele acestei afaceri serioase, pe termen lung și bine ancorată în cerința pieții, 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐜𝐢𝐳𝐚 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚! Zilnic acest concept se îmbunătățește pentru a se potrivi preferințelor clienților, menținând fără echivoc standardul înalt de calitate al serviciilor și al preparatelor în fiecare locație francizată. De asemenea, unul dintre “ingredientele” importante este chiar echipa, iar în cazul rețelei de franciză 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚, vorbim de o echipă consolidată de profesioniști, francizați și angajați ai francizaților, care au fost instruiți la Școala Bella Italia – Școala națională de excelență în industria ospitalității, remarcându-se prin performanțe tehnologice de înaltă calitate și asigurând astfel un nivel ridicat al serviciilor din punct de vedere al grijii față de client. Așadar, Bella Italia nu reprezintă doar o franciză, ci și o poveste antreprenorială autentică, născută din pasiune și dedicare.

Participanții la acest eveniment, programat pentru data de 6 octombrie între orele 14:00 – 16:30, vor ocazia să afle informații prețioase despre gestionarea cu succes a unei afaceri în franciză, direct de la un lider cu experiență în domeniu.

În încheiere, vă invităm cu căldură să vă alăturați Conferinței „Francize la Raft” și să explorați potențialul extraordinar oferit de lumea francizelor, ce reprezintă o oportunitate unică pentru toți cei care doresc să-și înceapă sau să dezvolte business-uri de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *